Santpoort Noord, NL
info@adviesvantheo.nl
06-37148478

Tarieven

Consult

Consult van 45 minuten bij u thuis of in onze praktijk Euro 64,50 Mocht het consult bij u thuis zijn, buiten de regio Haarlem, dan komen hier in overleg reiskosten bij.

Workshop bij u thuis

Een workshop bij u thuis kost bij 5 gasten 175 euro, iedere aanwezige meer tot 9 personen 15 euro extra, waarbij uzelf als tiende gast uiteraard gratis aanwezig bent. Na afloop ontvangt iedere gast een goodiebag met leuke attenties, een naslagwerkje en een bon voor 10% korting op een consult in onze praktijk. (Mocht de workshop gegeven worden buiten de regio Haarlem dan komen er eventueel nog reiskosten bij, deze uiteraard na overleg)

Workshop in onze praktijk

Deze lezingen worden regelmatig georganiseerd voor 10 personen, duren twee uur en voor koffie en of thee is gezorgd. Na afloop ontvangt iedere gast een goodiebag met leuke attenties, een naslagwerkje en een bon voor 10% korting op een consult in onze praktijk.

Workshop op locatie

Deze kan gegeven worden op uw hondenschool, bij uw hondenvereniging, in uw winkel of op een plek die uzelf kiest. Deze lezing word gegeven voor groepen van meer dan 20 gasten tot een nader af te spreken, maximaal aantal aanwezigen. Vooraf ontvangt u een uitgebreide offerte met prijzen en voorwaarden.

Verkoopondersteuning en winkeladvies

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangt u een uitgebreide offerte met prijzen, aangepast aan de gevraagde en besproken mogelijkheden.